Investeren

ArthurArmstrong investeert in bestaande en nieuwe (vastgoed)projecten, voor de markt en voor eigen rekening en risico. Investeren gaat voor ons verder dan financieren. Pas als we overtuigd zijn dat we actief waarde kunnen toevoegen, worden we enthousiast. Vervolgens zetten we alles op alles om van het project een groot succes te maken.

We zijn altijd op zoek naar unieke projecten. Projecten die in aard, omvang en locatie afwijken van het gangbare. Waar een 'outside-the-box'-aanpak van gebied, gebouw en gebruik tot verrassende nieuwe mogelijkheden leidt. Projecten waarbij we in nauwe samenwerking met lokale betrokkenen waardevolle woon- en werkfuncties kunnen creëren.

Investeren

Direct en vrijblijvend uw project bespreken?

Let’s Meet!

Nieuws

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

208 woningen De Hoef in Amersfoort
Op donderdag 15 juni heeft de Alliantie Ontwikkeling tijdens PROVADA een samenwerkingsovereenkomst getekend met ontwikkelaar ArthurArmstrong voor de realisatie van 208 woningen in De Hoef in Amersfoort. De Hoef is een herontwikkeling van een voormalige kantoorlocatie naar huur- en koopappartementen. Naar verwachting wordt eind 2023 aangevangen met de bouw. De oplevering staat gepland voor 2025. lees verder: https://www.capitalvalue.nl/nieuws/de-alliantie-ontwikkeling-sluit-samenwerkingsovereenkomst-met-arhurarmstrong-voor-208-woningen-in-amersfoort
website