Investeren

ArthurArmstrong investeert in bestaande en nieuwe (vastgoed)projecten, voor de markt en voor eigen rekening en risico. Investeren gaat voor ons verder dan financieren. Pas als we overtuigd zijn dat we actief waarde kunnen toevoegen, worden we enthousiast. Vervolgens zetten we alles op alles om van het project een groot succes te maken.

We zijn altijd op zoek naar unieke projecten. Projecten die in aard, omvang en locatie afwijken van het gangbare. Waar een 'outside-the-box'-aanpak van gebied, gebouw en gebruik tot verrassende nieuwe mogelijkheden leidt. Projecten waarbij we in nauwe samenwerking met lokale betrokkenen waardevolle woon- en werkfuncties kunnen creëren.

Investeren

Direct en vrijblijvend uw project bespreken?

Let’s Meet!

ArthurArmstrong doet meer

Ons kantoorpand wordt vluchtelingenopvang

Ons kantoorpand wordt vluchtelingenopvang

Opvang van ca. 150 Oekraïnse vluchtelingen
We zijn blij dat ook wij ons steentje kunnen bijdragen aan de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne! Ons kantoorpand aan de Plotteweg 26-28 in Amersfoort wordt nu in ramptempo verbouwd om zo op korte termijn de opvang te kunnen realiseren. Wanneer de vluchtelingen hun intrek zullen nemen is nog niet bekend. We werken nauw samen met de Gemeente Amersfoort die de toekenning regelt.
website
Circulaire Campus

Circulaire Campus

Kraamkamer van duurzame innovatie
De verkoop van de iconische Arnhemse Koepelgevangenis 'De Berg' biedt een unieke kans op een waarde(n) volle herinrichting. ArthurArmstrong heeft in nauwe samenwerking met regionale partners een visionair plan ontwikkeld voor een duurzame herbestemming van dit 19e-eeuwse monument. Een plan waarin regionale verbinding, innovatieve kennis- en waardecreatie en grensoverschrijdende impact samenvallen. Zie ook www.circulairecampus.nl