Visie

De grote opgaven van deze tijd dwingen ons om slimmer en duurzamer te ontwikkelen. Hoe gaan we om met schaarse grondstoffen, bebouwde omgeving en kostbare leefruimte? Hoe spelen we in op veranderende behoeften in wonen, werken en mobiliteit? De markt is volop in transitie. Dit levert nieuwe vraagstukken op, waar oude oplossingen niet langer volstaan.

 

Slimmer en duurzamer ontwikkelen wordt mogelijk in samenwerking met andere partijen, specialisten en vernieuwers. Dat vraagt om nieuwe vaardigheden als openheid, flexibiliteit, creativiteit en het vermogen tot echte samenwerking. Maar ook om sturing, wendbaarheid en het lef om verder te gaan waar anderen ophouden.

 

ArthurArmstrong is een initiator en regisseur in duurzame waardeontwikkeling. Vanuit een open, nieuwsgierige houding selecteren wij projecten, maken verbinding met belanghebbenden en smeden nieuwe partnerships. Door te luisteren, te leren en te pionieren ontwikkelen wij innovatieve, renderende woon- en werkomgevingen die aansluiten bij de behoeftes van vandaag én morgen.

 

Visie

Direct en vrijblijvend uw project bespreken?

Let’s Meet!

Nieuws

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

208 woningen De Hoef in Amersfoort
Op donderdag 15 juni heeft de Alliantie Ontwikkeling tijdens PROVADA een samenwerkingsovereenkomst getekend met ontwikkelaar ArthurArmstrong voor de realisatie van 208 woningen in De Hoef in Amersfoort. De Hoef is een herontwikkeling van een voormalige kantoorlocatie naar huur- en koopappartementen. Naar verwachting wordt eind 2023 aangevangen met de bouw. De oplevering staat gepland voor 2025. lees verder: https://www.capitalvalue.nl/nieuws/de-alliantie-ontwikkeling-sluit-samenwerkingsovereenkomst-met-arhurarmstrong-voor-208-woningen-in-amersfoort
website

AY1E2M foto voetstap schutterstock kopie 2

Ook leuk om te weten

Roots

 

Op 21 juli 1969 om 02.56 uur a.m. zette Neil Armstrong zijn eerste beroemde stap op de maan. Vanuit iedere uithoek op aarde werd deze gebeurtenis vol spanning gevolgd. Op zo’n 385.000 km afstand werd kort daarop een baby geboren. Dit jongetje kreeg als extra naam ‘Neil’ mee en richtte 35 jaar later ArthurArmstrong op, pionier in duurzame ontwikkeling. Een bedrijf met een ambitieus team dat verder gaat waar anderen ophouden.