Visie

De grote opgaven van deze tijd dwingen ons om slimmer en duurzamer te ontwikkelen. Hoe gaan we om met schaarse grondstoffen, bebouwde omgeving en kostbare leefruimte? Hoe spelen we in op veranderende behoeften in wonen, werken en mobiliteit? De markt is volop in transitie. Dit levert nieuwe vraagstukken op, waar oude oplossingen niet langer volstaan.

 

Slimmer en duurzamer ontwikkelen wordt mogelijk in samenwerking met andere partijen, specialisten en vernieuwers. Dat vraagt om nieuwe vaardigheden als openheid, flexibiliteit, creativiteit en het vermogen tot echte samenwerking. Maar ook om sturing, wendbaarheid en het lef om verder te gaan waar anderen ophouden.

 

ArthurArmstrong is een initiator en regisseur in duurzame waardeontwikkeling. Vanuit een open, nieuwsgierige houding selecteren wij projecten, maken verbinding met belanghebbenden en smeden nieuwe partnerships. Door te luisteren, te leren en te pionieren ontwikkelen wij innovatieve, renderende woon- en werkomgevingen die aansluiten bij de behoeftes van vandaag én morgen.

 

Visie

Direct en vrijblijvend uw project bespreken?

Let’s Meet!

ArthurArmstrong doet meer

Ons kantoorpand wordt vluchtelingenopvang

Ons kantoorpand wordt vluchtelingenopvang

Opvang van ca. 150 Oekraïnse vluchtelingen
We zijn blij dat ook wij ons steentje kunnen bijdragen aan de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne! Ons kantoorpand aan de Plotteweg 26-28 in Amersfoort wordt nu in ramptempo verbouwd om zo op korte termijn de opvang te kunnen realiseren. Wanneer de vluchtelingen hun intrek zullen nemen is nog niet bekend. We werken nauw samen met de Gemeente Amersfoort die de toekenning regelt.
website
Circulaire Campus

Circulaire Campus

Kraamkamer van duurzame innovatie
De verkoop van de iconische Arnhemse Koepelgevangenis 'De Berg' biedt een unieke kans op een waarde(n) volle herinrichting. ArthurArmstrong heeft in nauwe samenwerking met regionale partners een visionair plan ontwikkeld voor een duurzame herbestemming van dit 19e-eeuwse monument. Een plan waarin regionale verbinding, innovatieve kennis- en waardecreatie en grensoverschrijdende impact samenvallen. Zie ook www.circulairecampus.nl
AY1E2M foto voetstap schutterstock kopie 2

Ook leuk om te weten

Roots

 

Op 21 juli 1969 om 02.56 uur a.m. zette Neil Armstrong zijn eerste beroemde stap op de maan. Vanuit iedere uithoek op aarde werd deze gebeurtenis vol spanning gevolgd. Op zo’n 385.000 km afstand werd kort daarop een baby geboren. Dit jongetje kreeg als extra naam ‘Neil’ mee en richtte 35 jaar later ArthurArmstrong op, pionier in duurzame ontwikkeling. Een bedrijf met een ambitieus team dat verder gaat waar anderen ophouden.