Portfolio

Net even anders, net even uitdagender, net even die ene stap verder. Dat kenmerkt de projecten van ArthurArmstrong. Als u zich hierin herkent, werken we graag samen. Wij ontwikkelen voor de markt en voor eigen portefeuille.Van hoogwaardige herontwikkeling tot nieuwe aanleg om duurzamer, vrijer en blijer te kunnen wonen, werken en verblijven.ArthurArmstrong

Duurzame Waardeontwikkeling

Arthur-Armstrong is een initiator en regisseur in duurzame waardeontwikkeling. Vanuit een open, nieuwsgierige houding selecteren wij projecten, maken verbinding met belanghebbenden en smeden nieuwe partnerships.


Direct en vrijblijvend uw project bespreken?

let's meet

Visie

De grote opgaven van deze tijd dwingen ons om slimmer en duurzamer te ontwikkelen. Hoe gaan we om met schaarse grondstoffen, bebouwde omgeving en kostbare leefruimte? Hoe spelen we in op veranderende behoeften in wonen, werken en mobiliteit? De markt is volop in transitie. Dit levert nieuwe vraagstukken op, waar oude oplossingen niet langer volstaan.

Lees meer

visie-Website-ArthurArmstrong

ArthurArmstrong doet meer

Ons kantoorpand wordt vluchtelingenopvang

Ons kantoorpand wordt vluchtelingenopvang

Opvang van ca. 150 Oekraïnse vluchtelingen
We zijn blij dat ook wij ons steentje kunnen bijdragen aan de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne! Ons kantoorpand aan de Plotteweg 26-28 in Amersfoort wordt nu in ramptempo verbouwd om zo op korte termijn de opvang te kunnen realiseren. Wanneer de vluchtelingen hun intrek zullen nemen is nog niet bekend. We werken nauw samen met de Gemeente Amersfoort die de toekenning regelt.
website
Circulaire Campus

Circulaire Campus

Kraamkamer van duurzame innovatie
De verkoop van de iconische Arnhemse Koepelgevangenis 'De Berg' biedt een unieke kans op een waarde(n) volle herinrichting. ArthurArmstrong heeft in nauwe samenwerking met regionale partners een visionair plan ontwikkeld voor een duurzame herbestemming van dit 19e-eeuwse monument. Een plan waarin regionale verbinding, innovatieve kennis- en waardecreatie en grensoverschrijdende impact samenvallen. Zie ook www.circulairecampus.nl