Ontwikkelen

ArthurArmstrong is een onafhankelijk en innovatief ontwikkelaar van duurzame woon- en werkomgevingen. Wij ontwikkelen voor de markt en voor eigen portefeuille. Daarbij hebben we de ambitie en drive om het verschil te maken. In prijs én in beleving. In nieuwe aanleg en in hoogwaardige herontwikkeling. Als ambitieus bedrijf zijn we flexibel en schakelen snel. We richten ons op duurzame waardecreatie voor zowel eindgebruikers, bezoekers als omwonenden. Dat betekent dat we rekening houden met huidig én toekomstig gebruik. En dat we ons goed inleven in de behoeftes en mogelijkheden van de omgeving. Duurzaam rendement staat hierbij centraal.

We houden van nieuwe uitdagingen. In een markt vol verandering, ontstaan kansen voor nieuwe vormen van wonen, werken en verblijven. Kansen die we 'hands-on' kunnen benutten door onontgonnen terrein te betreden en nieuwe stappen te zetten. Een pioniershouding die we delen met onze netwerkpartners om tot echte innovatie te komen.

 

Ontwikkelen

Direct en vrijblijvend uw project bespreken?

Let’s Meet!

Nieuws

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

208 woningen De Hoef in Amersfoort
Op donderdag 15 juni heeft de Alliantie Ontwikkeling tijdens PROVADA een samenwerkingsovereenkomst getekend met ontwikkelaar ArthurArmstrong voor de realisatie van 208 woningen in De Hoef in Amersfoort. De Hoef is een herontwikkeling van een voormalige kantoorlocatie naar huur- en koopappartementen. Naar verwachting wordt eind 2023 aangevangen met de bouw. De oplevering staat gepland voor 2025. lees verder: https://www.capitalvalue.nl/nieuws/de-alliantie-ontwikkeling-sluit-samenwerkingsovereenkomst-met-arhurarmstrong-voor-208-woningen-in-amersfoort
website