Ontwikkelen

ArthurArmstrong is een onafhankelijk en innovatief ontwikkelaar van duurzame woon- en werkomgevingen. Wij ontwikkelen voor de markt en voor eigen portefeuille. Daarbij hebben we de ambitie en drive om het verschil te maken. In prijs én in beleving. In nieuwe aanleg en in hoogwaardige herontwikkeling. Als ambitieus bedrijf zijn we flexibel en schakelen snel. We richten ons op duurzame waardecreatie voor zowel eindgebruikers, bezoekers als omwonenden. Dat betekent dat we rekening houden met huidig én toekomstig gebruik. En dat we ons goed inleven in de behoeftes en mogelijkheden van de omgeving. Duurzaam rendement staat hierbij centraal.

We houden van nieuwe uitdagingen. In een markt vol verandering, ontstaan kansen voor nieuwe vormen van wonen, werken en verblijven. Kansen die we 'hands-on' kunnen benutten door onontgonnen terrein te betreden en nieuwe stappen te zetten. Een pioniershouding die we delen met onze netwerkpartners om tot echte innovatie te komen.

 

Ontwikkelen

Direct en vrijblijvend uw project bespreken?

Let’s Meet!

ArthurArmstrong doet meer

Ons kantoorpand wordt vluchtelingenopvang

Ons kantoorpand wordt vluchtelingenopvang

Opvang van ca. 150 Oekraïnse vluchtelingen
We zijn blij dat ook wij ons steentje kunnen bijdragen aan de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne! Ons kantoorpand aan de Plotteweg 26-28 in Amersfoort wordt nu in ramptempo verbouwd om zo op korte termijn de opvang te kunnen realiseren. Wanneer de vluchtelingen hun intrek zullen nemen is nog niet bekend. We werken nauw samen met de Gemeente Amersfoort die de toekenning regelt.
website
Circulaire Campus

Circulaire Campus

Kraamkamer van duurzame innovatie
De verkoop van de iconische Arnhemse Koepelgevangenis 'De Berg' biedt een unieke kans op een waarde(n) volle herinrichting. ArthurArmstrong heeft in nauwe samenwerking met regionale partners een visionair plan ontwikkeld voor een duurzame herbestemming van dit 19e-eeuwse monument. Een plan waarin regionale verbinding, innovatieve kennis- en waardecreatie en grensoverschrijdende impact samenvallen. Zie ook www.circulairecampus.nl